> Родната къща на Слави Трифонов В тази къща Слави Трифонов

...
> Родната къща на Слави Трифонов В тази къща Слави Трифонов
Коментари Харесай

Гласове от родното село на Слави Трифонов: Заради завистта по-малко хора са гласували за него

 > Родната къща на Слави Трифонов
 

В тази къща Слави Трифонов прекарва детските си години. Още тогава изнасял концерти на дребна тераса. С Мишо, който срещаме на улицата в Учиндол, са израснали дружно. 

" Той свиреше на тази тераса. Говорихме си с него. Добър, свестен и интелигентен човек. Може би поради завистта малко хора са дали своят вот за него ", споделя пред Мишо.

В селото, по-известно със остарялото си име Учиндол, в сравнение с с новото Тодорово, право на глас имат малко повече от 200 души. В неделя до урните отишли 199, само че единствено 22 дали своят вот за партията на Слави. 

" Радвам се, че Слави влезе в политическата игра. Ако има предпочитание да помогне освен на селото, само че и на плевенската община ", разяснява кметският наместник в село Тодорово - Янчо Итов.

Трифонов приключва музикалното учебно заведение " Панайот Пипков " в Плевен.

" Като възпитаник седеше пред тотото, като цесекар. Събираха се ентусиастите и стърчеше една глава над другите ", сподели Николай Баров.

След гимназията Слави Трифонов потегля за София, одобряват го в Консерваторията с виола. Звездата му изгрява в студентското предаване " Ку-ку ", следват " Каналето " и " Хъшове ". 

Силата на плановете е в политическата ирония. Така, по натурален път от предаването " Хъшове " се ражда придвижване " Гергьовден " с ръководител Любен Дилов-син, който на тези избори поведе листата на ГЕРБ в Бургас. 

Слави Трифонов обаче остава в малкия екран. И прави свое късно шоу. През 2009 година издига самостоятелен претендент от Варна, през 2011 поддържа Меглена Кунева за президент. През 2016 инициира референдум, в който гласоподават близо 3,5 млн. българи.

За един от рождените дни на му подарява полицейска палка, не пропуща и 50-я рожден ден на Иван Костов. През всичките години набира почитатели и посредством музиката си. 

426 гласа не доближиха на Трифонов да изпревари ГЕРБ в Плевен. Въпреки това, не липсват плевенчани, които към този момент виждат шоумена като водач на нацията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР